• RENTAL

  • RENTAL

  • RENTAL

Udlejning

Dryhire, subhire, rental.

Udlejning har mange navne, men som deler det samme formål. Nemlig udlejning af udstyr, uden store pakkeløsninger og mandsskab. Det kan være den lokale DJ der mangler højtalere til at supplere hans eksisterende system, eller lydmanden på tour, som vil spare pladsen i bilen, og i stedet leje en pult ind. Der findes mange variationer, men fælles for dem alle er, at vi klarer opgaven.

Vi kan tilbyde udlejning inden for:
– Lyd (eks. højtalere, lydpulte, forstærkere mm.)
– Lys (eks. movinglight, lyspulte, konventionelt lys mm.)
– AV (eks. projektorer, lærred mm.)
– Effekt (eks. Røgmaskiner, konfettikanoner mm.)


rental hos mono group

HVAD MANGLER DU?


Skulle det ske at vi ikke har lige dét du mangler på lager, så undersøger vi gerne sagen nærmere, for at kunne skaffe produktet. Vores brede vifte af samarbejdsfirmaer gør det muligt at skaffe alt fra lyd, lys, scener og speciel FX. 

Find det du søger

Hold dit næste event med det helt rigtige udstyr og kompetente folk bag dig. Få et overblik her, eller tag kontakt til os, og vi vil hjælpe dig på vej. 

Eventtyper

SKRIV TIL MONO GROUP HER

Du kan sende en beskrivelse af dit arrangement til os lige her, og vi vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud og  idé til, hvordan en mulig løsning ser ud. Hos Mono Group er vi meget fleksible, og derfor er der intet problem i at rette ind efter dine ønsker og behov.
Vi ser frem til at høre fra dig! 

© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved