Case:

James Bond temafest, DGI Huset

Der skulle afholdes en større firmafest i DGI Huset, med et gennemført James Bond tema.

Da vi tidligere har lavet leveret udstyr til mange forskellige arrangementer i DGI Huset, var det et naturligt valg for dem at kontakte os.

Der skulle skabes et hyggeligt miljø i den gamle industri hal. Det skulle være et pænt og klassisk look, så det passede til temaet.
Jacob fra DGI Huset havde vist deres kunde billeder fra nogle tidligere arrangementer vi havde lavet i huset, og der fandt de inspiration til deres fest. Der skulle være “deko-lys” i form af en masse glødetrådspærer, samt lys ned af de sorte tæpper, som skulle opdele hallen.

Derfor leverede vi en stor speciellavet center-lysekrone på 2 meter, med glødetrådspære, Nørgaard lysekroner – også kaldet Palmer, samt små AX3 batterilamper, som kunne lave downlight på tæpperne. Fordelen ved AX3’erne var at så skulle der ikke trækkes strøm eller signal kabler, da de kan køre trådløs styring og på batteri i op til 12 timer på fuld styrke.

Jeres arrangement starter her

Vil I være sikker på at jeres arrangement bliver som ønsket? Så tøv ikke med at tage kontakt til os og få et uforpligtende tilbud.