• BAG OM

    MONO GROUP

Personlig kontakt

Vi ser dig i øjenhøjde hver gang, og vi er altid interesseret i at snakke med dig personligt

Den personlige snak om dit næste event, fest, konference eller lignende er vigtig for os hos Mono Group. Vi vil kende dig og dine ønsker, samt have god kommunikation og dialog fra starten. 

Ingen standardpakker

Alle events er forskellige, og derfor laver vi kun skræddersyet løsninger til vore kunder

Hos Mono Group bruger vi altid ekstra tid på at sætte os i dit sted og skabe de helt rigtige rammer og den rette pris for dit event. Ingen fest er for stor eller lille. Kom med din idé, og vi gør den til virkelighed. 

Budget tilpasset

Vores grundsprincipper i firmaet er at levere kvalitet til en pris, hvor kunden kan være med.

Dette princip holder vi fast i for det udgangspunkt, at arrangementet skal blive bedst muligt. Derfor sætter vi intet limit. Et event kan involvere alt fra 5 mennesker til 1000. 


MONO GROUP – Sådan ser vi ud

PERSONERNE BAG

Det er umuligt at starte en succesfuld virksomhed op uden kompetente og ambitiøse folk bag sig. Uden et godt team ville Mono Group ikke være en mulighed. Vi ser os selv som mere passionerede og ambitiøse end standarden, men vi er trods alt også et kreativt bureau i den klassiske forstand, hvor vi sørger for at alle projekter følges helt til døren.

Vi vil hellere end gerne invitere dig indenfor i vores lokaler, hvor du kan nyde en god kop kaffe eller sodavand. 

For os er et kundemøde ikke noget, som skal overstås på kortest tid muligt. Det er faktisk det øjeblik på dagen, som vi sætter mest tid af til, så vi er 100% sikre på, at dine ønsker bliver hørt. 

Nicolaj Olsen

MEDEJER AF MONO GRUOP

Nicolaj er den teknisk ansvarlige som står for lyd, lys og AV. Han tager sig derudover af visualisering, beregning og andet teknisk.

Mathias Olsen

MEDEJER AF MONO GRUOP

Mathias tager sig af kundekontakt og eventmanagement. 
Han kan hjælpe dig med lige det du mangler. 

Theis Gausby

LAGERANSVARLIG

Theis håndterer alt udstyr der skal ind eller ud af lageret. Han sørger for at udstyret altid lever op til vores høje standard og kvalitet.

Vi skaber helstøbte kundeoplevelser

Store som små, vi rådgiver kunden for deres bedste, i ønsket om en samlet succes.

Vores grundsprincipper i firmaet er at levere kvalitet til en pris, hvor kunden kan være med, kun for det udgangspunkt at arrangementet skal blive bedst muligt. Vi vil ikke sælge os for at være blandt de største, men blandt de bedste. Med fødderne plantet solidt på jorden og med målet om det bedst mulige resultat, er vores fortjeneste kundens tilfredshed.

Find det du søger

Hold dit næste event med det helt rigtige udstyr og kompetente folk bag dig. Få et overblik her, eller tag kontakt til os, og vi vil hjælpe dig på vej. 

Eventtyper

SKRIV TIL MONO GROUP HER

Du kan sende en beskrivelse af dit arrangement til os lige her, og vi vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud og  idé til, hvordan en mulig løsning ser ud. Hos Mono Group er vi meget fleksible, og derfor er der intet problem i at rette ind efter dine ønsker og behov.
Vi ser frem til at høre fra dig! 

© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved